Natta e over

Albumet «Natta e over» lanseres som LP, CD og digitalt 10.10.2017.

Albumet ‘Natta e over’ er utviklet i samarbeid med Kjetil Holmstad-Solberg og den amerikanske musikeren John Wright, og gjendiktet til nordnorsk av Ragnar Olsen. Lars Sandness (bedre kjent som Poppa-Lars fra Tungtvann) står for miksingen.

Musikken er en blanding mellom jazz og pop, og appellerer til et voksent publikum med sans for gode tekster på norsk. Samarbeidet med Ragnar Olsen har vært meget viktig for uttrykket og resultatet på de 10 sangene som er spilt inn.

Medvirkende

Medvirkende på albumet er: Kjetil Holmstad-Solberg (kjent fra Violet Road) – produsent, John Wrigt – amerikansk låtskriver, Ragnar Olsen – (kjent nordnorsk dikter, oversetter og visekunstner) – gjendiktning til nordnorsk, Lars Sandness – (Poppa Lars fra Tungtvann) – miks, Jonny Sjo (kjent fra D’Sound) – bass, Håkon W. Skog Erlandsen – co-produsent og saksofon, Mikael Pedersen Jacobsen – trommer/perkusjon, Ida Karoline Nordgård – bass, Håkon Rundberg (Violet Road) – keyboard, Frode Larsen (The band called Oh!) – co-produsent og kor, m.fl.

 

Oppvåkningen

Dualiteten – byutvikler og musiker.

Roar Dons er vokst opp med industriselskapet A/S Pellerin, stiftet som Nordens første Margarinfabrikk i 1876. Selskapet var drevet av hans farfar og far i hver sin generasjon. Han startet som aktiv musiker som 12-åring og har siden spilt konserter både i Norge og utlandet.

Roar la en periode musikkarieren på hylla for å fokusere på andre aktiviteter, men musikken har alltid vært en viktig del av Roars liv.

Les mer om oppvåkningen som førte til at Roar Dons endelig er aktiv musiker igjen.